У цьому світлому кафе на вокзальній площі завжди людно й гамірно. У двох залах, у ванній кімнаті, на кухні – повсюди, ну просто ідеальна чистота і порядок, відразу видно приємне ставлення працівників кафе до своїх обов’язків, до створення справжнього затишку.

Окремо хочеться сказати про різноманітне й багате меню цього непересічного ходорівського харчового закладу. Так, тут можна смачно поласувати першими і другими стравами, такими як: борщ, суп, чанахи, серце, тефтелі, котлета, печінка, відбивна, плов, гарнірами на вибір – здається, все і в голові не втримається…
Усі блюда на диво запашні та приємні, вражають відвідувачів неабиякою свіжістю й соковитістю. До речі, і ціни тут «не кусаються». До п’ятдесяти гривень можна наїстися смачно й досхочу.
Ще милують око доглянуті стильні меблі, жалюзі, барна стійка, телевізор – усе те вписується в один приємний і колоритний інтер’єр.
А всю оту красу та досконалість повсякчас створюють працьовиті Наталя Юрчак, Світлана Жирій, Руслана Ланик, Роман і Юрій Юрчаки. Безумовно, всі відвідувачі кафе «Привокзальне» їм завжди щиро й сердечно дякують.

Зиновій Бичко, член НСЖ України