23 – 24 червня  у Львові відбудеться третій щорічний масштабний фестиваль йога-культури Lviv Yoga Day,  приурочений до святкування Міжнародного дня йоги. 

Це новий унікальний формат фестивалю йоги медитації та здорового способу життя об’єднує тисячі львів’ян та гостей міста однією метою – бути здоровими, сильними, бадьорими та щасливими.

«Сила, витривалість, енергійність, гнучкість, ясне мислення та гарне самопочуття – це результати занять хатха-йогою та медитацією, які можна відчути вже через декілька тижнів.  І не важливо, як багато людина знає про йогу, чи в якій фізичній формі зараз. Практики підходять для всіх, тож головне – щире бажання та рішучість» – запевняють організатори.

Під час святкування Lviv Yoga Day кожен зможе долучитися до численних безкоштовних майстер-класів з різних напрямків йоги від професійних тренерів з усієї України, навчитися технікам антистрес-медитації, взяти участь у творчих майстер-класах, скуштувати здорову їжу, відпочити під релаксуючу музику, а також відвідати лекції та семінари на тему здорового способу життя та мислення, медитації̈, дієтології̈ та краси.

Lviv Yoga Day – сімейне свято, тому організатори подбали про створення дитячої ігрової зони. Ви можете прийти на фестиваль разом з дітьми та познайомити іх з йогою, здоровим харчуванням та практиками медитації.

Одразу дві локації будуть працювати одночасно площа Ринок та парк Івана Франка.

ПРОГРАМА ФЕСТИВАЛЮ:

CЦЕНА | площа Ринок | 23-24 червня 15:00-22:00

На вас чекають заняття з хатха-йоги та практики медитації для початківців, барабанне шоу, танцювальна програма з елементами хатха-йоги. Особливий настрій забезпечать музичні гурти ATMASFERA, INARY.project, Secret Forest, Gour, Modiwo (Румунія), Warm Heart (Норвегія).

РЕЛАКС МІСТЕЧКО | парк Івана Франка | 23-24 червня 12:00-22:00

Заняття з хатха-йоги, спілкування з провідними українськими йога-тренерами, а також: практики медитації для початківців, арт (малювання, орігамі, створення ловців снів та мандал, робота з шерстю), інтерактивні музичні медитації та йога музика, вегешоу – вегетаріанський майстер-клас, розвиваючі заняття для дітей.

БІЛЯ РАТУШІ | 23 червня 18:00-19:00

Global Hatha Yoga – масштабний хатха-йога флешмоб.

У рамках Lviv Yoga Day студія медитації та йоги Mantra HOUSE запрошує вас долучитись до Yoga Challenge – 22 дні безкоштовних занять з хатха-йоги та медитації в парку ім. І. Франка з 1 до 22 червня щодня о 8:00.

Генеральні партнери заходу: Вегетаріанське арт кафе “GREEN”, Виробництво соєвих продуктів “Зелена Корова”.

Для участі в заході необхідно зареєструватися за посиланням: https://bit.ly/2LszdcE

Вхід вільний

Деталі на сайтi: https://lvivyogaday.com