Прес-тур для журналістів Тернопільської та Івано-Франківської областей.
В рамках програми підтримки та розвитку децентралізації USAID DOBRE.

Прес-анонс
Запрошуємо представників ЗМІ на зустріч з Віце-прем’єр-міністром – Міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадієм Зубком.

У п’ятницю, 2 лютого 2018 року о 10:00 год. в приміщенні міністерства за адресою: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 9.

Журналісти зможуть поспілкуватися із очільником відомства, а також із Першим заступником Міністра В’ячеславом Негодою.

Обговорити основні досягненя, виклики й плани реформи децентралізації в 2018 році. А також отримати коментарі щодо усіх профільних програм розвитку інфраструктури, які куруються відомством. Задати питання щодо проектів, планів та виконання програм Мінрегіону, зокрема в Тернопільській та Івано-Франківській областях.

_______________________________________________________________

Після обіду учасники прес-туру зустрінуться з керівником Програми DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» Беррі Рідом.

Представники медіа зможуть більше дізнатися як програма USAID DOBRE підтримує об’єднані територіальні громади на Тернопільщині та Прикарпатті. Які проекти за фінансової та експертної підтримки вже вдалося здійснити в ОТГ, а також відкриття яких цікавих об’єктів можна очікувати у 2018 році.

Від’їз учасників прес-туру з 16.00 год.

_______________________________________________________________

Організатори відшкодовують витрати на квитки та харчування учасників, а також проживання – за потреби, ви можете заночувати у Києві напередодні зустрічі (1.02-2.02.2018)

Для участі в прес-турі заповніть, буди ласка, анкету за посиланням: https://goo.gl/zCo63E
Детальніша програма зустрічей прикріплена до листа.

_______________________________________________________________

Контактна особа: Михайло Цьомик, 096 852 36 36 tsomykrobota@gmail.com

***

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській.

На Тернопільщині програма DOBRE підтримує 12 об’єднаних громад.
На Прикарпатті програма DOBRE підтримує 7 об’єднаних громад.

__________________________

З повагою,
Михайло Цьомик

Координатор комунікації децентралізації в Західній Україні
Українського кризового медіа-центру

 

 

Програма прес-туру для журналістів з Дніпропетровської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Миколаївської, Тернопільської, Харківської, Херсонської областей. м. Київ, 01-02 лютого 2018 р. Прес-тур для журналістів Тернопільської та Івано-Франківської областей.
В рамках програми підтримки та розвитку децентралізації USAID DOBRE.

 

01 лютого Приїзд до м. Києва, поселення у готель «Дніпро», вул. Хрещатик, 1/2
02 лютого 10:00-12:00 Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України,

вул. Велика Житомирська, 9

Зустріч з Віце-прем’єр-міністром – Міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадієм Зубком та Першим заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеславом Негодою

 

13:00-14:00 ресторан «Мафія»,

вул. Хрещатик, 6

обід
14:30-15:30 Прес-центр Українського кризового медіа-центру, вул. Хрещатик, 2 Зустріч з керівником Програми DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» Беррі Рідом

 

16:00 Від’їз учасників прес-туру