17 листопада о 17:00 в кнайпі “Бамбетель”, що в Кропивницькому на вулиці Шульгиних,1, відбудеться творча зустріч-презентація нової книги “Мисливці за міськими легендами. Невдахи та тіні” письменниці  Ольги Мігель за модерації Радомири Ткаченко.

“Мисливці за міськими легендами. Невдахи та тіні” — перша частина абсолютно безбашенного циклу, сповненого вайбом коміксів, аніме та інтернет-байок.

“Після випуску з універу ми з подругою — сповнені мрій стати “крутими журналістками” –  бігали від редакції до редакції, сповна насолоджуючись вайбом регіонально-ЗМІшного життя,  – розповідає авторка Ольга Мігель.  –  Серед того — вели рубрику “Архіваріус” в одному місцевому глянці, де збирали матеріал про різні історичці цікавинки, заброшки та старовинні будівлі нашого рідного Кропа. Врешті навіть не все, що ми тоді назбирали, пішло в журнал. Проте розуміння того, скільки ж всього цікавенького в нашому місті насправді, і воно отут, прямо під носом — залишилося. Тож врешті я почала писати “Мисливці за міськими легендами” — цикл, де в “голові столу” саме оцей ніким надто не помічений, проте надзвичайно цікавенький бік мого рідного Кропчика! “

Жанр роману – хуліганське міське фентезі. Він закине вас в страшно-смішні детективні пригоди, сповнені усілякої паранормальщини. А заразом цикл трохи розкаже про реальні міські легенди Кропивницького та дозволить інакше поглянути на звичні вулиці й місця, біля яких всі ми вештаємося щодня!”
Книга отримала нагороду міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова-2019» та вийшла у вінницькому видавництві ТУТ.

Ольга Мігель — українська письменниця, що працює в жанрах фантастики, фентезі та містики.  Призерка  конкурсів «Брама» та «Коронація слова». Живе і працює в місті Кропивницький.

Організатор вечора – обласна організація ВУТ «Просвіта ім. Т.Г. Шевченка».  Подія відбувається в рамках роботи Літературної мережі проєкту «Підтримка внутрішнього культурного діалогу в Україні», за ініціативи Міжнародної літературної корпорації Meridian Czernowitz. Проведення цього проєкту стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Вхід – вільний. Бронювання місць за посиланням: https://forms.gle/Z84XqQjJWC7tPgfv7

Онлайн-стрім обласної організації ВУТ «Просвіта ім. Т.Г. Шевченка» у ФЕЙСБУК