У рамках реалізації Стратегії корпоративної соціальної відповідальності ПрАТ «Укргідроенерго», популяризації та інформаційно-просвітницької роботи у сфері гідроенергетики, зміцнення позитивного іміджу компанії на філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» організовано виставку творчих робіт працівників станції та членів їхніх родин та тему «Весняний сонцесвіт».

Цьогоріч в експозиції представлено понад 60 найрізноманітніших робіт 30 авторів, що яскраво демонструють захоплення гідроенергетиків та їхніх близьких у різних жанрах: фотографії, фотокартини й фотогазети, фотопоезія, малюнки, алмазна мозаїка та вишивка бісером і нитками у картинах, одягові, серветках та рушниках, лозоплетіння, точковий розпис, вироби з пластиліну, букети квітів із паперу, фоамірану. Приємно, що чимало з них створені руками й творчою уявою дітей працівників філії. Особливу увагу із перших днів привертають вироби із мистецької скарбнички справжнього майстра лозоплетіння, інженера ЦТАЗЗ Валерія Бузурного, незабутні дотики весни на Дністровській ГАЕС поглядом фотолітописця Дністровської ГАЕС, помічника директора Володимира Жука, довершені й витончені вишиті картини і мініатюри головного бухгалтера Еліни Дунаєвської. Як і завжди, свій талант і відчуття на струнах весняної гармонії відтворили небайдужі до краси й оточуючого світу люди, незалежно од віку і статі та професійного спрямування.
Тож палітра «Весняного сонцесвіту», за спільним рішенням керівництва і профкому, продовжить радувати працівників Дністровської ГАЕС та її гостей до Великодніх свят.

Інна ГОНЧАР, фахівець зі зв’язків з громадськістю Дністровської ГАЕС