Щирими на оплески були моменти урочистостей з нагоди професійного свята –Дня енергетика, коли свої заслужені нагороди отримували учасники-переможці фестивалю творчих робіт родин гідроенергетиків «Генеруємо енергію майбутнього», започаткованого ПрАТ «Укргідроенерго» з метою реалізації комунікативної соціальної політики компанії, популяризації та інформативно-просвітницької роботи у сфері гідроенергетики.

Протягом грудня працівники та гості філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» мали можливість переглядати авторські роботи талановитих енергетиків і їхніх обдарованих дітей та майстерних членів родин, які у своєму натхненні продемонстрували неабияку енергетичну силу і красу, примхливість та вражаючу особливість Дністровських станцій і наддністрянських просторів. Щоразу відвідувачі та колеги з цікавістю переглядали низку картин, викладених бісером та алмазною мозаїкою, незвичайне вишиване оздоблення фото на тканині, фотомиттєвості й енергетику в поезії та пісні, усі назви до яких опоетизувала фахівець зі зв’язків з громадськістю філії Інна Гончар.
Напередодні професійного свята відбулось засідання оргкомітету фестивалю на чолі з заступником директора із загальних питань Василем Андрійовичем Дейнекою та було підбито підсумки і визначено переможців. А вже 22 грудня під час урочистостей діти і працівники філії – переможці конкурсу – отримали від директора Дністровської ГАЕС Василя Йосиповича Суботи подарунки та премії від профспілкового комітету під головуванням Людмили Петрівни Маниляк.
Тож серед учасників шкільного віку (діти працівників) місця розподілилися так:
І місце – Павло Вакарчук, 11 років, картина із видом на Дністровську ГАЕС, викладена бісером, «Навкруг – енергія й прогрес, і струм: Дністровськая ГАЕС»;
ІІ місце – Михайло Хаян, 14 років, дві картини – і видом на Дністровську ГЕС-1 «Потужна сила від води: краса і символ – ГЕС-1» та «Природи нашої краса втішає навіть небеса»;
та Черватюк Андрій, 8 років, три картини, викладені бісером, «Струна у кожного своя, душі енергія – моя»;
ІІІ місце – Худиківська Ольга, 11 років, картина, викладена бісером, «І сонце тішиться з небес: вже 35 Дністровській ГЕС!»
та Дяк Юліана, 10 років, картина, викладена бісером, «Яскравим поглядом з небес сія Дністровська наша ГЕС».
Серед працівників оргкомітет визначився так:
І місце – Інна Михайлівна Гончар, фахівець з зв’язків з громадськістю філії, 5 текстів до пісень (на музику Михайла Васильовича Рожка), присвячених Дністровським станціям, «Натхненна праця – у словах і вся енергія – в піснях»;
ІІ місце – Еліна Юріївна Дунаєвська, головний бухгалтер, картина, викладена у стилі «алмазна мозаїка», «Краса й енергія – завжди у силі й магії води»
та Тетяна Григорівна Фролова, начальник АГВ, дві фотосвітлини «Цілунок сонця хвилю обіймає, енергію майбутнього являє!».
Протягом конкурсу біля стенду з виставковими роботами знаходилася також «скринька вподобань», за допомогою якої працівники та гості філії голосували за найкращу, на їхню думку, роботу. Найбільшу кількість голосів, а, відповідно, і перемогу у номінації «Приз глядацьких симпатій» отримала Катерина Михайлівна Гевак, інженер ВТВ із двома роботами із вишивкою стрічками на фототканині «Вода і барви – в унісон: нове життя, новий бутон».
А в номінації «Робота родини» перемогу здобуло сімейне тріо: Катерина Михайлівна Гевак, сестра Олеся і мама Галина Миколаївна із вишивкою стрічками на фототканині «Вода і барви – в унісон: нове життя, новий бутон». Прикметно, що саме ці роботи були зазначені як «сімейна робота № 3» у загальному конкурсі від компанії «Укргідроенерго».
Несподівані ексклюзивні подарунки – експонати виставки – отримали ми з Анатолієм Павловичем Жуком на згадку про енергетичну яскравість Дністровської ГАЕС від родини Катерини Гевак.
А насамкінець родинний фестиваль фінішував колективним фото переможців із керівництвом Дністровської ГАЕС на фоні створеної талантами виставки.

Інна Гончар, фахівець зі зв’язків з громадськістю філії

.

IMG_4284

IMG_4298

IMG_4342

IMG_4365

IMG_4370

Загальний вигляд