Журнал «Золота Пектораль» №1 (33) за 2016 рік публікує

АКТУАЛЬНЕ ІНТЕРВ’Ю з Ігорем Калинцем, ПРОЗУ Василя Слапчука, Галини Пагутяк, Павла Вольвача, Владислава Кураша, Володимира Дячуна, Неоніли Диб’як, ПОЕЗІЮ Тараса Федюка, Василя Махна, Ігоря Калинця, Віктора Палинського, Еліни Свенцицької, Ірини Баковецької, Мирослава Лаюка, Бориса Костирі. У рубриці ДЕБЮТ – поезія Юлії Григорчук і Анатолія Білого. В ГОСТЯХ У “ПЕКТОРАЛІ” – Леся Мудрак. У рубриці З ПЕРЕКЛАДІВ – Румена Бужаровська,  Лінда Пастан, Маар’я Кангро, Кшиштоф Каміль Бачинський. ЕСЕЇСТИКУ презентують Микола Малахута, Богдан Чепурко, Олександр Клименко, Наталія Осипчук, Ніна Васильченко-Каверіна, Євген Баран.  ПОСТАТІ – Степан Сапеляк, Богдан Мельничук.  У КРИТИЦІ – Олександр Астаф’єв, Василь Слапчук, Євген Баран, Віктор Вербич. Рубрика МИСТЕЦТВО містить розповідь про художника Романа Яціва. ДУХОВНІ ОБЕРЕГИ – Анна-Віталія Палій.

%d0%b1%d0%b5%d0%b7-%d0%b8%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%b8-1

Примітки.
1. Засновником і видавцем журналу “Золота ПЕКТОРАЛЬ” є літературне об’єднання (громадська організація) “Пектораль”, однойменного видавництва – ТОВ «Золота Пектораль». Фінансується журнал виключно за кошти головного редактора і його приятелів-підприємців. Місцева влада чи НСПУ ніколи на видання журналу не потратили жодної копійки.
Нещодавно, 2 грудня 2016 року, Держкомтелерадіо, розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Золота Пектораль», повідомляє, що «відповідно до статті 14 Закону України «Про видавничу справу» прийнято рішення про внесення ТОВ «Золота Пектораль» до Державного реєстру видавців, виготовлювачів і розповсюджувачів видавничої продукції та видачу відповідного свідоцтва…». Про презентації, прес-конференції видання і видавництва «Золота Пектораль» у Чорткові, Тернополі, Львові, Луцьку, Києві наприкінці січня 2017-го року читайте незабаром в окремій публікації на веб-сайті журналу zolotapektoral.te.ua.
2. Авторські примірники будуть надсилатися редакцією після новорічних і різдвяних свят.
3. Телефони, електронна пошта головного редактора є на веб-сайті журналу “Золота Пектораль”. Звертайтеся!!!