Завтра, 18 червня, о 16:00 год. за підтримки Чортківських РДА, районної та міської рад відбудеться благодійний, сольний концерт Наталії Стець.

Зібрані благодійні кошти, від даного заходу, будуть передані на лікування жителя м.Чортків Віті Вербіцького.

Шкода, що ця миловидна молода жінка – Наталія Стець, співачка, композитор, викладач Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського досі не має державних нагород, заслуженого визнання українських чиновників. Але це недогляд (свідомий?), так думаємо, чортківських владців.
Господь Бог обдарував Наталію Стець винятковим талантом – оксамитовим голосом, світлим розумом, життєрадісним характером і сильною волею. Ця талановита і вольова жінка народилася і проживає у с.Шманьківчики нашого району. Обоє з чоловіком Володимиром Сов’яком – інженером-програмістом за освітою – викохали сина Віктора, який нині навчається на четвертому курсі у Львівській консерваторії. Спеціальність – оперний вокал. Наталія Григорівна просто залюблена у свою роботу, хоч на такий вид творчості потрібні чималі кошти – концерти, гастролі, фонограми і тому інше, сім’ю.
Вона – випускниця Тернопільського Музичного училища ім.С. Крушельницької та факультету «музична педагогіка» Прикарпатського педуніверситету ім.В. Стефаника. З 1995 року Наталія Григорівна працює викладачем вокалу та диригування на відділенні «Музична педагогіка і виховання» Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу. З великим успіхом виступає на концертах в Тернопільській області і поза її межами. Пише музику на слова чортківських поетів. В співавторстві з Романом Пахолком – поетом і директором педколеджу – видали пісенну збірку «Мого серця чистий камертон» ще у 1996 році, куди увійшло її 9 авторських робіт.
Наталка Стець – лауреат міжнародного конкурсу естрадної пісні «На хвилях Світязя», Всеукраїнського конкурсу естрадної пісні «Шанс-2000», Міжнародного студентського фестивалю «Лесина пісня» (Луцьк) та ін. Наталія Григорівна й не мріє зупинятися на досягнутому, роботи у царині музичної творчості непочатий край…

.