21 вересня на храмове свято Різдва Пресвятої Богородиці у селі Криволука Чортківського району було відкрито меморіальну дошку загиблому учаснику АТО Івану Сторчаку, який загинув 12 серпня 2017 року захищаючи територіальну цілісність і незалежність України на території Донецької області у с. Водяне Волноваського району.

Пам‘ятний знак встановили на фасаді Криволуцької загальноосвітньої школи I ступеня де навчався Іван. Дошку виготовлено за сприяння народного депутата України Олега Барни.
Участь у відкритті взяли рідні загиблого, народний депутат України Олег Барна, перший заступник голови райдержадміністрації Іван Заболотний, заступник голови райдержадміністрації Йосифа Овод, голова районної ради Віктор Шепета, заступник голови районної ради Петро Пушкар, духовенство, учнівський та педагогічний колектив Криволуцької та Палашівської шкіл, жителі та гості села.
Право відкрити меморіальну дошку надали брату Василю та сестричці Христині загиблого Героя. Настоятель церкви у селі Криволука освятив дошку. Присутні вшанували пам‘ять Івана Сторчака хвилиною мовчання і поклали квіти до меморіальної дошки.
Також присутні відвідали могилу Героя Чортківщини, де пом’янули молитвою земляка та поклали квіти і запалили лампадки.
Завжди пам’ятатимемо тих, хто віддав своє життя заради мирного неба та майбутнього нашої держави, повідомляє прес-служба Чортківської РДА.
Нехай ніколи не згасає світла пам’ять про юного патріота. Вічна слава Героям!