“БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ”, відомі українські рок-романтики, презентували кліп на пісню “Хочеш. Це – перший сингл з майбутнього альбому “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ”, реліз якого заплановано на весну цього року. “Хочеш” називають найніжнішою піснею гурту. І відео на цей трек вийшло саме таким –  ніжним, витонченим та чуттєвим. А ще – дуже світлим! На екрані розгортається зворушлива історія кохання, де реальність переплітається з уявним світом, спогадами та мріями. У глядачів можуть виникати запитання та версії того, що відбувається і що буде далі:  ця історія має шанс на продовження, а її герої – надію на щастя?

Режисером кліпу став Олександр Лазарев. Виробництво – “Redrum Films”. Генеральний продюсер – Олег Ходачук. Продюсер – Максим Ткаченко. Крім акторів, що грають головних героїв (Анастасія Аверіна, Антон Зимін), в кліпі також знялись: Роман Поляков, маленький хлопчик  Мирослав Жмурко, та чудовий пес Фігаро, якого одразу полюбили усі на знімальному майданчику!
Сергій Танчинець, фронтмен “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ” – про зйомки кліпу
Про акторів, головних героїв: «Між головними акторами відбувається взаємодія, відчувається, що за цим стоїть певна історія, народжуються спогади про їхнє спільне минуле і знову зароджується життя, і знову зароджуються стосунки. Я не знаю, які у них далі будуть відносини, але їм було надзвичайно комфортно працювати один з одним. А нам за цим всім було цікаво спостерігати».
Про собаку: “Він абсолютно все чітко виконував. Він, певно, більше розумів, ніж я, що робити в цьому кліпі».
Режисер Олександр Лазарев: «Нашим завданням було створити макет ситуації, яка замкнута сама на собі. Є момент, і в ньому щось відбувається. У нашому випадку це короткий проміжок між двома знімальними дублями, в якому головним героям доводиться багато чого переосмислити. Наше відео – про кохання, а інтерпретувати взаємовідносини героїв можна по різному, але хотілося б залишити трохи простору глядачеві для його власного сприйняття того, що відбувається.
З групою “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ” було дуже комфортно працювати. Порадувала їх зацікавленість в творчому процесі створення відео. А ще хочеться подякувати колективу за чудовий трек. З подібним матеріалом завжди легко і приємно працювати”.
Першими кліп «Хочеш» традиційно побачили фанати гурту у соцмережах 8 лютого. Телевізійна прем’єра кліпу відбудеться на провідних музичних каналах країни – М1 та М2, а вже найближчим часом він з’явиться і на інших телеканалах по всій Україні.

Майже одразу після презентації кліпу “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ” продовжать тур з презентацією синглу #Хочеш та улюбленими піснями з трьох альбомів. У другій частині заплановано 15 концертів. До деяких міст музиканти завітають вперше, а в деякі приїдуть вдруге за тур, – з концертами на біс. Розпочнеться тур в Умані – у День закоханих, 14 лютого. “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ” запрошують на свої виступи всіх, хто цінує справжні почуття, романтику і не уявляє свого життя без кохання!

Графік туру
14 лютого   Умань
23 лютого   Краматорськ
24 лютого   Сєвєродонецьк
26 лютого   Суми
27 лютого   Харків
8 березня   Одеса
17 березня Запоріжжя
18 березня Маріуполь
20 березня Кременчук
21 березня Кривий Ріг
25 березня Херсон
26 березня Миколаїв
28 березня Кропивницький
29 березня Дніпро
30 березня Кам’янське

Квитки на концерти https://karabas.com/tours/bez-obmezhen-tour

.

DSC_2669

DSC_2764

Дмитро Федоренко кліп Хочеш 1

Дмитро Федоренко кліп Хочеш 5

.