Наприкінці лютого у Львові проводились змагання CrossFit Games серед дорослих, в яких взяла участь і борщівська команда CrossFit Energy у складі Дениса Коритка, учня Скала-Подільської ЗОШ, Сергія Українця, студента І курсу Чортківського Державного медичного коледжу та Михайла Денисова жителя Скали-Подільської.

Наші спортсмени склали конкуренцію дорослим атлетам: Михайло Денисов зайняв 4 місце, Сергій Українець потрапив до 15 найсильніших, Денис Коритко (14 років) обійшов 4 дорослих (в змаганні взяли участь 34 атлети, Денис Коритко був наймолодшим учасником та ці змагання були першими в його житті).
Дані змагання команди CrossFit Energy були підготовчим етапом до змагань в Києві, які відбулися 18 березня CrossFit Open 17.4 та є одними з наймасштабніших змагань України, де проходить кваліфікація на світові CrossFit Games. Честь нашого краю представляли Сергій Українець – студент І курсу Чортківського Державного медичного коледжу, Денис Лісовий – студент ІІ курсу Чортківського державного медичного коледжу, Роман Яремчук – учень 9 класу Борщівської ЗОШ №3. Наші атлети, які тренуються в студії спорту Борщева «CrossFit Energy» під керівництвом тренера Юрія Гуцула, незважаючи на свій юний вік та конкурентну боротьбу здобули І та ІІ місце(Сергій Українець – І місце, Роман Яремчук – ІІ місце у своїй віковій категорії). Гідно виступив і Денис Лісовий, але в лідируючу трійку ввійти йому не вдалося, адже минулого тижня Денис приймав участь у відкритій першості Тернопільщини з Фрі-файту («Free-fight» – боротьба з кулачним боєм), де посів ІІ місце і тому часу на підготовку було обмаль.
Дуже приємно, що наших атлетів прийшли підтримати та повболівати наші земляки, що зараз проживають у столиці.
Батьки та спортсмени щиро дякують Станіславу Гуцулу за підтримку та організацію поїздок на змагання у м.Львів та м.Київ.

Галина Українець,
м. Борщів.