Славному місту Борщів 24 серпня виповнилося 560 років. З цієї нагоди в райцентрі запланували масштабну забаву на два дні вихідних.

Відтак, сьогодні вже о 10 годині на центральному стадіоні Борщева розпочалися спортивні змагання. Там тривають турніри на кубок міста. Зокрема, спортсмени та аматори борються за першість в таких дисциплінах як армреслінг, волейбол, міні-футбол та настільний теніс. Триватиме спортивне свято до 16 години.

А вже завтра, 28 серпня, у Борщеві заплановано безліч цікавих заходів. З 10 години ранку на площі Незалежності протягом години триватиме акція «Кава від мера». Не знаємо, чи наливатиме каву гостям свята очільник міста сам, але цікаво було б подивитися, згідні?

Далі з 11 до 13 години у храмах міста пройдуть святкові літургії. Після цього мешканцям Борщева, району та заїжджим гостям підготували музично-розважальну програму для дітей та дорослих, яка розпочнеться о 15 годині в центрі міста і триватиме до 18.00. У програмі: ігри, конкурси, вікторини, розважальні атракціони, флеш-моб; показові заїзди дитячих картингів; виставка-продаж від народних умільців; святковий ярмарок; виставка Борщівського краєзнавчого музею “Борщеву 560”; “Борщ від дошкільнят”; “Парад дитячих візочків”; дитячий велопробіг;

18.00 – урочисте відкриття свята “Борщеву 560” (пл.Свободи);

18.00-00.00 – святковий концерт на площі Свободи за участю аматорських колективів, окремих виконавців Борщівщини, переможця шоу “Голос діти” Романа Сасанчина та сучасних колективів “Фіра” (м.Тернопіль), “Оратанія” (м.Львів), “Полюси” (м.Чернівці), “Медовий полин” (м.Борщів).

Тернополяни