У Новодністровську відкрили меморіальну дошку полеглому захиснику – охороннику загону відомчої воєнізованої охорони Дністровської ГАЕС Володимиру Юрійовичу Шуйвану.

Через майже два місяці після загибелі гідроенергетики разом із рідними, близькими і побратимами вшанували пам’ять свого колеги, який загинув біля населеного пункту Терни (Донецька область).


На честь полеглого Героя біля центрального входу до Новодністровського ОЗЗСО ІІ-ІІІ ст., випускником якого і був загиблий, відбулося відкриття меморіальної дошки..

«Хочеться вклонитись та подякувати батькам за те, що виховали справжнього Героя та патріота своєї країни, справжнього друга, людину великої честі, людину, яка в першу чергу думала і жертвувала собою заради інших, – із болем в голосі звернувся до усіх товариш і колега по Дністровській ГАЕС Олег Худиківський. – Я знав Володимира зі школи, коли викладав у нього фізкультуру. Ще тоді збагнув, що цей хлопчик щирий та відкритий душею. Пізнати всі його чесноти характеру зміг уже згодом, коли працювали разом у воєнізованій охороні. Він був надзвичайно добрим, життєрадісним, готовим щоразу прийти на допомогу, сумлінно виконував свої обов’язки, а ще я мав честь знати його, як надійного товариша та вірного друга.Ця дошка, що відкрита сьогодні, нагадуватиме кожному з нас, що він віддав життя за нас із вами, щоб ми могли дожити, відвоювати і перемогти. Сьогодні він на небі, у батальйоні небесних ангелів, які слідкують за кожним нашим кроком і перед якими ми у величезному боргу. Людина вмирає перший раз, коли в неї зупиняється серце, другий раз – коли про неї забувають! Ми ніколи тебе не забудемо, обіцяю! Слава Україні!»

Вічна шана і слава Герою!

Пресслужба Дністровської ГАЕС 

Leave a Reply

Your email address will not be published.