Ось уже кривава війна пройшла рубіж 2 по 200 днів повномаштабного вторгнення. 401 день українці живуть у невимовній напрузі від втрат і загроз, невідомості завтра, але з глибокою вірою і впевненістю в Перемогу. 

“Вірші цієї війни” — це поетичний щоденник, якому чутлива душа новодністровської поетеси сповідувала переживання: власні та знайомих і незнайомих українців, які стали рідними у вирі нинішніх подій.
Вечір пройшов у колі найрідніших шанувальників: друзі та колеги читали поезію, яка повертала у найяскравіші події історії російсько-українського протистояння, особистих переживань авторки та деяких присутніх, адже особливо болючими є присвяти полеглим за Батьківщину землякам…
На зустрічі було багато сліз, але він не був мінорний, адже кожна мить була сповнена вдячністю нашим оборонцям та вірою у Перемогу.
Завдяки спонсорській підтримці, видання не продається, а дарується. Авторку щиро тішить, що її поетичне дитя вже читають в різних куточках України, зокрема і в медзакладах, і на передовій.
‘Вірші цієї війни” теж вестимуть свою реальну боротьбу на фронті, адже там працюватимуть донати, які були зроблені протягом презентації: завдяки небайдужості новодністровців — 14 975 грн перераховано на потреби ЗСУ.
Анастасія Жалюк, член НСЖУ
IMG_2391
IMG_2346.jpeg