Львівська обласна письменницька організація започаткувала нову традицію – провідувати з квітами і теплим вітальним словом від спілчанського товариства уродинників-старійшин.

Сьогодні ми побували в гостях у відомої поетеси-піснярки Анни Канич. Авторка текстів, на які написали музику славетні Кос-Анатольський, Володимир Івасюк, Ігор Білозір, і які ввійшли до репертуару зірок української естради Інеси Братущик та Ореста Хоми, Івана Мацялка, Марії Шалайкевич, Зиновія Гучка та інших відзначає 93-ліття.
Незважаючи на поважні літа, пані Анна прекрасно себе почуває, напрочуд оптимістична, декламує напам’ять свої поезії, співає пісень. Уродинниця не без гордості проінформувала нас і про те, що її пісня про звитяжну працю лікарів “Скромні герої” нещодавно посіла перше місце на одному із закордонних україномовних пісенних конкурсів.
Письменницю привітали в. о. голови Львівської обласної організації НСПУ Олесь Дяк, відповідальний секретар Леся Бернакевич, представниця Департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації Василина Метко.
Спілчанська громада зичить Анні Канич міцного здоров’я, творчого горіння, миру в душі та всіх благ.
Світлини творив фотохудожник і поет Юрій Кархут.

Леся Бернакевич