Останню в часі поетичну збірку «Жити просто» у Молодіжному центрі Тернополя вперше презентувала Ганна Осадко.

Ця книга тернопільської письменниці, художника-ілюстратора та  літературного редактора видавництва «Богдан» Ганни Осадко стала п’ятим виданням, повідомляє інформаційно-аналітичний портал Сорока.

– Я її (збірку «Жити просто» авт.) вперше показую людям, я ще не мала жодної презентації з цією книгою. Власне назва походить від назви тексту, однак, вона походить і від мого життєвого гасла, мабуть, адже варто прожити багато-багато років, шукати всього на світі, досягати, втрачати, а потім зрозуміти, що найважливіше – це жити просто. Насолоджуватись кожним моментом, кожним днем і бути за це вдячним, – ділиться авторка.

Під час невеликої літературно-мистецької зустрічі Ганна Осадко зачитала поезії, які увійшли до збірки. Окрім нової праці письменниця продемонструвала гостям і свої попередні творіння. Зокрема, першу в Україні розмальовку-антистрес з українськими мотивами, яку випустили минулого року в Тернополі.

– «Про головне» – це розмальовка-антистрес, яка зроблена за мотивами українських образів. Тут все те, що є близьким українцям. Особливістю цієї розмальовки-антистресу є те, що на кожному розвороті, біля кожної розмальовки є невеличкий текст. Така собі тема для медитації. Людина, яка розмальовуватиме, прочитає і надихнеться, – каже Ганна Осадко.