Група Rosequit (Розквіт) презентує пісню “Палай-гори” та музичне відео на неї. “Коли ми створювали цю пісню мені хотілося, щоб кожне слово, кожен її звук і навіть обкладинка аудіозапису закликали радіти життю, палати ним. Нічого не чекати, а робити те, що маєш і хочеш вже тут і зараз, горіти своїм ділом. Щоб, слухаючи її, люди відчували піднесення. І саме його ми бачили на благодійних концертах, яких дали чимало за час повномасштабної війни. Кожного разу, коли “Палай-гори” звучить на наших виступах, вона виконує своє призначення.”, — ділиться фронтмен гурту Юрій Грузинський. 

Пісня мала вийти на початку березня, але звісно все змінилось. Навіть склад гурту зараз інакший. Випустити це відео, яке було відзняте до 24 лютого це ніби знов відкрити архів. Проте, хоч сама назва пісні набула нової конотації, бо  палати і горіти зараз в першу чергу має ворог від наступу ЗСУ, основний заклик пісні більш, ніж актуальний щоб не було, щоб з нами не трапилось, хочеться палати життям і наповнюватися ним.

Про гурт

Експресивний альтернативний рок у цікавому поєднанні з ліричним вокалом соліста гурту Юрія Грузинського. Музиканти заявили про себе у 2019-му році першим синглом “Любов”. А першою відеороботою — кліп на пісню “Зникаю”, у якому знявся відомий українській ведучий і автор програми Антиподи на ISLAND TV Сергій Іванов.

Пісні гурту звучать в ефірах радіостанцій та потрапляють в огляди журналістів. У липні гурт презентував музичне відео на пісню “Лютий”, яка присвячена війні. Вона знайшла відгук в серцях слухачів та не залишилась непоміченою у ЗМІ. 

Над піснею працювали 

Слова, музика Юрій Грузинський

Вокал, гітара Юрій Грузинський

Бас — Юрій Шуліка

Барабани — Іван Корнієнко

Запис, зведення Олександр Садовець / Na Hati Records

Режисер Іван Буянський

Візуальне оформлення:

Ілюстрація обкладинки Вероніка Грузинська

Фото Іван Буянський

Дизайн / Титри Тетяна Гуменюк