В окупованій терористами “ДНР” Макіївці розграбували супермаркет “Фуршет”.

Про це в Twitter розповів журналіст Денис Казанський, опублікувавши відповідне відео.
“Чергове досягнення “республіки” – розграбований “визволителями” супермаркет “Фуршет” у Макіївці. Магазин розташований на головному міському проспекті, але це не заважає “захисникам” його потрошити. Мовою “ДНР” це називається “звільнити від фашистів”, – зазначив він.
На записі видно, що мародери дочиста пограбували магазин, із приміщень винесли все, що могло представляти цінність. Терористи навіть розібрали трансформатори.
“Зніму і віднесу все міському голові, щоб вони подивилися, що відбувається… Все повитягували, перила вже вкрали”, – розповів автор відео.
На знятих у супермаркеті кадрах видно, що в магазині демонтована проводка, відсутнє обладнання, вирвані двері, зрізані й вкрадені перила на сходових прольотах, а також обідрана обшивка стін.
Зазначимо, що більшість великих мереж супермаркетів припинили свою діяльність на окупованій частині Донецької області в 2014 році.
Користувачі мережі були шоковані таким варварством терористів, які знищили супермаркет.
“Молода і процвітаюча республіка! Пишаюся!”, “Звільнили! Діди крали!”, “Це і є русскій мір!!! Звали!? Отримайте, не обляпайтеся!!! Дебіли!!!”, “Міському голові доповім! “В голову не приходило, що він у курсі, а може і в частці від дерибану був?”, “Це зробили солдати НАТО або бандерівці?”, “Ех, живуть же люди”, – писали в мережі.

.

 

Повідомляє OBOZREVATEL