Інді-гурт LILOVIY презентував анімаційний кліп на головний трек свого другого альбому “Тільки рай”, який вийшов 3 липня. Це EP з 5 пісень, які об’єднує інтимна лірика культового українського прозаїка та поета Юрія Іздрика. Режисером, автором сценарію та художником-постановником кліпу є Андрій Щербак (режисер анімаційної стрічки “Причинна” за мотивами однойменної поетичної балади Тараса Шевченка, що отримала численні нагороди та номінації на українських та міжнародних фестивалях). У своїй роботі він створив загадковий пост апокаліптичний світ. 

Олена Ковернік, вокалістка та засновниця гурту LILOVIY – про пісню та кліп: “ТІЛЬКИ РАЙ – пісня про очікування, кохання. Про те, як закохані, прагнучи одне одного, створюють свій персональний Едем. Прагнення ідеального – це завжди конфлікт, бо нічого ідеального не існує. В цьому й полягає кайф художника. 

Художник Андрій Щербак, автор анімації, відобразив у ній своє бачення. Спустошене місто – це метафора самотності, розчарування, порожнечі. Героїня дивиться на будинки, в яких колись мешкали люди. Так само світить сонце, небо так само голубе. Все створено для того, щоб жити та радіти, але радості немає. Це порожнє місто стає її світом. Неживим, холодним, спустошеним…’” 

Подивитись кліп можна за посиланням https://youtu.be/4G6CMZbVTr4

Юр Іздрик – про альбом “Тільки рай”: ”Група “Ліловий” – це гурт, який мені дуже подобається. У них дуже вигадлива та якісна музика, вони відчувають, вслухаються, не ігнорують внутрішню мелодику вірша, що дуже рідко буває”.

Ігор Панасов: “Дивовижне відчуття – ніби вокалістка співає, дивлячись тобі в очі. Немає бар’єрів – вільне перетікання світла з аудіофайлу в серце. Багато любові, море любові. Кожен звук претендує на вічність.

А ще це про ланцюжок з поколінь, про міцний зв’язок часів. Тому що автор усіх текстів – видатний український 57-річний поет.”

Наживо новий альбом можна буде почути вже у серпні. 2 серпня гурт зіграє у Чернігові на фестивалі “Зелена сцена” – це буде спільний двогодинний виступ з Юрієм Іздриком. А в Києві LILOVIY презентують альбом «Тільки рай» 6 серпня у київському клубі Docker-G Pub. Також, у найближчих планах музикантів – виступи на українських та іноземних фестивалях.

Замовити альбом можна на провідних стрімінгових платформах https://promo.bestmusic.com.ua/fanlink/1098

Слідкуйте за новинами гурту у соцмережах:

https://www.youtube.com/channel/UCMu5UNbmIUHvYebEXB0WmrQ

https://www.facebook.com/LiloviyMusic/

www.instagram.com/liloviymusic

https://soundcloud.com/user-263722301