«Словоліплення: створи свій генетичний код» – під такою назвою у Кропивницькому з нагоди Дня вишиванки відбудеться тренінг креативного мислення з елементами арттерапії.

Захід буде 19 травня о 14:00 на базі Обласної універсальної наукової бібліотеки імені Д. Чижевського. Вхід вільний, усі необхідні матеріали учасникам заходу надаються, але реєстрація за формою є обов’язковою:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvh1A7hIRJmZujYz804yyuyr8QzgilVnkwslr5n98_ZWKmUg/viewform?usp=sf_link

Цей захід допоможе активізувати фантазію, налаштуватися на творчий лад, зняти стрес, вивільнитися від негативних емоцій, навчитися їх проговорювати та втілювати у творчості.

Креативне письмо починається з креативного мислення. А слово є не тільки засобом самовираження, а й ефективним терапевтичним інструментом.

Під час тренінгу учасники будуть:

  1. вчитися трансформувати досвід негативних ситуацій у творче русло;
  2. осмислювати стресові ситуації за допомогою слова;
  3. висловлювати емоції за допомогою невербальних технік, а саме – ліплення;
  4. створювати композицію «Генетичний код» у техніці малювання пластиліном.

Тренерка:

Надія Гармазій – поетеса й літературознавиця, кандидатка філологічних наук, голова Кіровоградської обласної організації НСПУ, тренерка креативного мислення, комунікаційниця «Активної громади Кіровоградщини».

Захід відбувається за підтримки Кіровоградської ОО НСПУ.

Подію проводить Активна Громада від Інституту «Республіка» в межах проекту «Відновимо себе – відновимо Україну» в рамках програми «Зміцнення регіональних звязків та обміну перехідними процесами у ширшому Чорноморському регіоні» Black Sea Trust за фінансової підтримки European Union in Ukraine. Зміст даної публікації є виключною відповідальністю Активної Громади від Інституту «Республіка» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.