Богдан Гаврилишин – один із найвідоміших світових діячів нашого часу, уродженця Тернопільщини. Український, канадський, швейцарський економіст, громадський діяч, меценат, член Римського клубу, якій предрік крах Російської імперії вже у найближчі 10 років. Із 1988 року він працював на громадських засадах в Україні.

Він був радником кількох Президентів України, прем’єр-міністрів, голів Верховної Ради. У 2010 році заснував Благодійний Фонд «Богдана Гаврилишина», місією якого є підготовка критичної маси молодих українців, які на власному досвіді вивчили як функціонують найкращі країни Європи, та зможуть утворити критичну масу людей, яка трансформує Україну.
У 2016 році видатний українець помер. Мешканці столиці та Київщини просять підтримати їхню ініціативу та підписати петицію щодо перейменування вулиці Ванди Василевської в Шевченківському районі м. Києва на його честь. Вулиця знаходиться в безпосередній близькості до Міжнародного інституту менеджменту, який пан Богдан створив.
“Вважаємо це тим мінімальним, але гідним відзначенням світлої пам’яті великої Людини, якою був Богдан Гаврилишин”, – йдеться у тексті петиції. Залишилося зібрати 8559 підписів за наступні 6 днів. Підписати петицію може кожен українець: https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=5428

З повагою,
Юлія Мельниченко