Вже третій рік поспіль команда 1+1 Digital проводитиме серію освітніх івентів у форматі 1+1 Digital Weekend, у фокусі яких тематики контенту, медіа та технологій, що їх змінюють. У 2020 проєкт знову розпочнеться з серії безкоштовних освітніх заходів 1+1 Digital Weekend.Regions та завершиться gala-фіналом у Києві.

У рамках регіонального освітньо-соціального турне 1+1 Digital Weekend завітає 21 березня до Дніпра, 16 травня до Маріуполя та 6 червня до Львова. Цього року на учасників чекає інтенсив одного дня «Inspire & Use». Команда 1+1 Digital поділиться досвідом власних кейсів та розповість про особливості створення продуктів на перетині технологій та медіа – від розробки проєкту, креативу, сторітелінгу до адаптації та монетизації контенту на різних платформах. Програма у містах доступна на сайті.

«Минулого року ми вперше відвідали регіони з програмою 1+1 Digital Weekend і отримали величезну кількість запитів від учасників, які приїжджали з інших міст. Ми з командою були вражені, наскільки зацікавленою та залученою  була аудиторія, і переконались, що у регіонах насправді не вистачає заходів, які б розкривали тематику діджитал-напрямку. Тому цього року ми розширили географію нашого освітнього турне, щоб продовжити ділитись своїми знаннями та досвідом», − розповідає Анна Ткаченко, директорка 1+1 Digital та Інновації

Програма в Києві вже формується і найближчим часом буде опублікована на сайті проєкту, а поки учасники мають можливість придбати квиток на захід за ціною Soniс-type. Як і минулого року, захід у столиці буде non-profit, тобто організація заходу забезпечується за рахунок виручених коштів.

Нагадаємо, що минулого року 1+1 Digital Weekend відбувся в Одесі, Харкові, Івано-Франківську та Києві, захід загалом відвідало понад 2000 учасників. Як це було минулого року в Києві, можна згадати тут.

Приєднатися до заходу:

1+1 Digital Weekend. Dnipro

1+1 Digital Weekend. Mariupol

1+1 Digital Weekend. Lviv

1+1 Digital Weekend. Kyiv