Нещодавно побачила світ нова добірка віршів літераторки з Лапшина Надії Репецької «Ніхто Тебе більш не полюбить так, як Я». Ця літературна ластівка присвячена великому другу місцевої поетеси Якову Розенблату (м. Беер-Шеви, Ізраїль).

Збірочка обсягом 30 сторінок (редактор Лілія Зінчук) уміщує два акровірші, нариси «Спогади», «Дитинство», «Розповіді в листах», а також кольорові ілюстрації, фото з архіву, серед яких – Надія Репецька під час перебування на Святій Землі, в Єрусалимі, гостювання у коханого Якова, знайомство з його родиною.
Віршовані й прозові збірки Н.Репецької (народилася 1958 року в Лапшині, працює перукарем у бережанській перукарні «Молодість»), із 1998 року видаються у Бережанах, Тернополі та Львові. Її вірші публікувались у районній та обласній пресі, звучали по радіо. 11 книжечок створені спільно з колишнім учителем, поетом, бібліофілом, ветераном Другої Світової війни Федором Кржечківським. 29 вересня минулого року в музеї книги відбулася творча зустріч «Щоденник мого життя». Лірична сповідь Надії Репецької», у якій взяли участь колеги по перу поетеси, її друзі й шанувальники.
Пристрасне слово закоханої жінки нікого не залишить байдужим, адже, як вважає Надія, одвічна тема кохання є постійним супутником життя людини.

Тетяна Бідзіля.

DSCN8364