Управа Обласної літературної премії імені Катерини Мандрик-Куйбіди, яку призначають у галузі національного державотворення за найкращу поетичну збірку, основу якої складають вірші патріотичного звучання, офіційно оголошує прийом творів на 2021 рік.

Цьогоріч партнерами конкурсу є: Львівська Обласна Рада, Львівська облдержадміністрація та видавництво «Коло».
До розгляду прийматимуться збірки поезій українською мовою, що були опубліковані протягом останніх трьох років.
До розгляду не будуть допущені твори, що вже були відзначені іншими літературними преміями!
Творчі доробки на здобуття Премії подають члени Національної спілки письменників України, обласні організації національних творчих спілок, літературно-мистецькі об’єднання, товариства, фонди та громадські організації культурно-мистецького спрямування із зазначенням короткої характеристики твору та його автора, а також критичних рецензій, відгуків тощо про твір із поданням трьох примірників збірки поезій.
Конкурс має всеукраїнський статус, тож здобувачі премій не обмежені проживанням на території Львівської області.
Присудження Премії передбачається не тільки трьом авторам-переможцям, а й кращому в номінації «Молода надія» з юної літературної когорти.
Преміальний фонд Премії становить 50 тисяч гривень.
Вручення Премії та презентація чотирьох томів Антології патріотичної поезії відбуватиметься у Львові в другій половині червня, про що буде повідомлено додатково.
Матеріали (збірки поезій) на здобуття Премії подаються претендентом або уповноваженою ним особою не пізніше 15 травня поточного року у Львівську обласну організацію НСПУ за адресою: 79006, м. Львів-центр, вулиця Соломії Крушельницької, 17, або «Новою поштою», відділення № 14 з приміткою: «На конкурс патріотичної поезії». Контактний телефон: 067-713-68-74.

Олесь Дяк,
керівник проєкту