Вже п’ятий рік поспіль українські школярі будуть навчатися разом зі проектами телеканалу ПЛЮСПЛЮС, які рекомендовані Міністерством освіти і науки України не лише до перегляду у День знань, але й протягом усього навчального року.

Герої каналу ПЛЮСПЛЮС – Квадрик, Трикутя і Кружко – з’явились у підручниках для другокласників «Я досліджую світ. 2 клас». За допомогою сканування QR-кодів на сторінках підручнику, в залежності від теми, можна проглянути спеціально підібрані серії з мультфільмів власного виробництва каналу ПЛЮСПЛЮС: «Це – наше, і це – твоє», «Світ чекає на відкриття», «Корисні підказки» і «Додай уваги на дорозі», та в доступній формі ознайомиться з темою. Школяр зможе легко просканувати QR-код власним смартфоном чи за допомогою вчителя.

«Минулого року першокласники переглядали наші мультфільми через QR-коди в підручнику «Я досліджую світ. 1 клас». Цього року ми продовжуємо допомагати нашим першокласникам навчатися за допомогою мультфільмів. Тепер вони, вже як другокласники, продовжать досліджувати різноманітні теми, роблячи це цікаво та швидко засвоюючи матеріал», – наголосила Іванна Найда, генеральний продюсер нішевих каналів 1+1 media.

Особливістю підручника  є органічне поєднання класичного підходу до освіти з новітніми ідеями Нової української школи (НУШ). Підручник барвистий та містить численні ілюстрації, що посилюють емоційний вплив, тим самим підвищуючи рівень доступності матеріалу.

Нагадаємо, що цьогоріч ПЛЮСПЛЮС йде до шкіл не лише за допомогою підручника: ще одна новинка каналу – мультфільм «Говоримо українською», що рекомендований Міністерством освіти і науки для перегляду на перших уроках школярами.