7 вересня о 13.00, в рамках KyivBookFest (просп. Степана Бандери, 23), Наталія Лелюх проведе презентацію своєї нової книги «Жінка UA» від видавництва «Колесо Життя». Ця книга про те, як краса і ніжність вимушена боротися із жорстокістю і жахами. Народження і радість життя — зі знищенням і смертю. 

Авторка книги Наталія Лелюх — лікарка-волонтер, акушер-гінеколог із 25-річним досвідом. Її волонтерство почалося ще до повномасштабного вторгнення, але після 24 лютого продовжилось з ще більшою силою. Наталія навіть вагітною їздила своїм реанімобілем на деокуповані території, бо не могла залишити тих жінок, яким вона була дуже потрібна.

Книга «Жінка UA» — це збірка реальних історій, що відображають трагедію, мужність і стійкість українських жінок під час війни. Наталія — очевидиця подій на деокупованих територіях України. У книзі представлені історії людського болю, взаємодопомоги, сили та співчуття. Вона стала своєрідною «скарбничкою пам’яті», зберігаючи свідчення про життя в умовах окупації та випробування, з якими стикалися жінки в найтяжчі моменти їхнього життя.

Ця книга належить до тих, що пишуться, коли більше неможливо тримати все пережите всередині. Це потрібно виплеснути назовні, інакше можна згоріти від усього, що відбувається в душі. Ця книга не стільки для того, щоб читач щось виніс із неї, а радше для того, щоб він побачив, що відбувається навколо. Щоб у нього відкрилися очі та серце для простої й складної радості. Щоб зрозуміти: за смертю завжди приходить життя”, – розповідає Наталія, чому їй було важливо донести ці історії читачам. 

Книга «Жінка UA»:

  • про те, як жінки виживали в окупації, 
  • про підтримку, яку Наталія надавала вагітним і як допомагала з народженням нових життів,
  • про те, як лікувала, заспокоювала, пояснювала, обіймала, підтримувала, розмовляла із кожною; 
  • про страшні моменти, які героїні спочатку не наважувалися розповісти, але згодом довірилися.

Ця книга є своєрідним літописом жіночого життя в умовах важких випробувань у країні.

Під час презентації авторка поділиться історіями, що не увійшли до книги. Ці розповіді залишать незабутнє враження, поєднуючи тепло надії з гіркотою втрат.

Вхід: Реєстрація + донат від 200 гривень.

Реєстрація на подію: 

https://docs.google.com/forms/d/1YxFemnwlilMng6-CXOWPqw9N4_C4qo6F2izPv3Jnz7A/viewform?edit_requested=true

Leave a Reply

Your email address will not be published.