Неймовірна історія любові! Енергетично яскраве і справжнє зізнання усіх, хто взяв участь у цьому потужному проєкті! Браво, Анастасіє Жалюк, Ліно Cоколовська, усім, хто допомагав і долучався – змістовна робота і щедре сучасне перевесло новодністровської палітри життя!

Ось такі осяйні емоції забарвились у слові із самого ранку 30 липня, коли до перегляду уперше з’явився відеопроєкт ТРК «На своїй хвилі» «Новодністровськ – місто, яким варто пишатися»!

Знаю, скільки сил, віри, наснаги, часу, прагнення і мрій, світанків і недоспаних ночей довелось докласти у цей проєкт автору ідеї, моїй колезі, журналісту, члену НСЖУ, керівнику підприємства Анастасії Жалюк! Вона не просто записувала відеомоменти із мешканцями міста, вона душею і серцем проживала кожну мить, аби якнайкраще презентувати усім чи не кожну сферу життя у місті, з яким зріднилася з дитинства, у якому навчалася і в якому квітне дитинство уже її трьох дітей.

Тепер – час усім нам у відповідь відкрити себе по-справжньому у цьому місті, як і місто в собі і для себе! А ще – гостинно запросити усіх охочих і тих, хто родом із маленького міста над Дністром! А відтак у будні і свята, на посадах і просто вдома, у професійній круговерті та під час прогулянок улюбленими місцями – щодень віддано любити своє місто, шанувати й берегти його ошатність та затишок, додавати в його історію все більше незабутніх сторінок.
Так, Новодністровськ – місто, яким варто пишатися!
Інна ГОНЧАР,
член НСЖУ