Комісія з присудження премій Міжнародного літературного конкурсу рукописів прози  «КРИЛАТИЙ ЛЕВ» оголошує прийом матеріалів на визначення лауреатів 2020 року.

Офіційними партнерами цьогорічного конкурсу є Львівська міська рада, Львівська  облдержадміністрація  та видавництво «Астролябія».

Ми відчиняємо браму перед усіма охочими (не обмежуючи проживанням в Україні) поборотися за нагороди, почесні та спеціальні відзнаки конкурсу, найзначимішою якою є: випуск книжки переможця накладом не менше 1000 примірників. Вже традиційно Журі визначить Величний (читай – великий) список, відтак і десятку найкращих авторів та найперспективніших молодих  талантів,  рукописи чи фрагменти яких будуть опубліковані в молодіжних числах часопису «Дзвін».

Попри відсутність вікових рамок, як і минулоріч, конкурс продовжить тенденцію на відкриття нових імен в літературі.

До розгляду журі прийматиметься видрук рукопису прозової книжки  українською мовою та переклади українською  іншомовних рукописів, без тематичних обмежень,  не опублікованих досі окремою книжкою, поданого автором чи уповноваженою особою та електронний варіант до 1-го червня поточного року. Коротка інформація про автора із зазначенням віку  та контактні телефони обов’язкові.

Матеріали для участі в конкурсі просимо надсилати за адресою: Літературний Конкурс «Крилатий Лев», Львівська організація НСПУ, вулиця Соломії Крушельницької, 17 (2-й поверх), Львів-центр, 79000 або Новою поштою (відділення № 14).

Телефонні консультації:  067-713-68-74; електронна адреса: dyak.oles@gmail.com

P.S. Більш детальна інформація на сторінці «Літературний конкурс Крилатий Лев» у фейсбуці.

Від організаційної управи  – Олександр Задавура