Зустріч з письменником – це захоплюючий досвід і можливість познайомитися з новими книгами та героями, дізнатись більше про творчу професію. І така зустріч відбулася в бібліотеці для дітей з нашим земляком. Цього березневого теплого дня до Верхньодніпровської центральної  бібліотеки для дітей завітав Євген Безус, член Національної спілки письменників України.

Школярі отримали можливість у невимушеній і довірливій атмосфері поспілкуватися з письменником, отримати в подарунок книжки з автографом та зробити фото на згадку.

Євген Федорович розповів учням про свій життєвий і творчий шлях, познайомив їх із героями своїх творів, а також декламував свої патріотичні і ліричні вірші, а на завершення ще й гуморески.

Подарувавши бібліотеці примірник книжки «Таємниці старого горіха», де вміщено твори понад двадцяти письменників з Кропивницького, Дніпра, Миколаєва та ще багатьох міст України, він зачитав хоча й невеличкий але промовистий уривок одного з оповідань: «Коріння наше – українське. І не важливо – Мазуренко чи Іванченко. Ми всі – діти своєї Батьківщини. Це свята земля. Сила, мужність, гумор, співучість, працьовитість – це її дари. Наш народ талановитий. Тож пишайтеся, діти, що народилися в Україні…  – урочисто промовив дід».

Захід модерувала завідувачка бібліотеки Ірина Ушакова.

Пресслужба ДОО НСПУ