Ралі журналістів з нагоди святкування Дня журналіста, Київський міський автомотоклуб (КМАМК) приготував справжнє свято
для усіх представників ЗМІ.

Ви випереджаєте один одного, коли оперативно треба взяти інтерв’ю, здати матеріал до друку, відзняти репортаж чи просто швидко знайти ексклюзив. Проявіть свою майстерність на Ралі журналістів – 9 червня (неділя), адже ваші професійні навички стануть у пригоді на нашому змаганні. Для участі потрібен лише автомобіль та злагоджена робота пілота та штурмана.

Стартуємо 9 червня (неділя), у Києві на Хрещатику.
Реєстрацію екіпажів online вже відкрито
https://forms.gle/CEu51cVcwLMetJb48
Чекаємо лише на Вас!

Запрошуємо всіх бажаючих кореспондентів, репортерів, ведучіх, редакторів, фотожурналістів, блогерів та інших представників ЗМІ, незалежно від марки автомобіля та стажу кермування.

_______________________________

Ралі журналістів – це клубне змагання на серійних автомобілях, яке проходить по Легенді вулицями столиці, відповідно вимогам Правил дорожнього руху (ПДР). Учасників також чекають спеціальні ділянки зі слалому (швидкісне маневрування), на яких треба якнайшвидше проїхати задану фігуру. Головне пройти маршрут по Легенді, проставити відмітки у дорожніх листах та дістатися фінішу у відведений час.
Майстерність екіпажів оцінюють компетентні та об’єктивні судді, а на контрольних точках, які вказані у Легенді, знаходяться маршали. Отже усе змагання контролюється з самого початку та до фінішу, шоб зібрати найточніші результати, правильно підрахувати час кожного екіпажу та нагородити переможців.

До змагання допускаються виключно серійні легкові автомобілі, зареєстровані у сервісних відділеннях МВС, та які відповідають вимогам ПДР України.
Автомобілі поділяються на класи:
N 1 – до 1400 см.куб.
N 2 – до 1800 см.куб.
N 3 – понад 1800 см.куб.
Також передбачений абсолютний залік.
УЧАСТЬ У ЗМАГАННІ Є БЕЗКОШТОВНОЮ! Попередня реєстрація – обов’язкова! https://forms.gle/CEu51cVcwLMetJb48
Ми зробимо з вас переможців! За декілька днів до початку, для учасників Ралі буде проведено семінар, на якому навчатимуть, як проходити Легенду, вираховувати середній час та багато іншого.

Перетворіть своє професійне свято на захоплюючу пригоду. Проведіть цей день нестандартно та у дружній атмосфері на Ралі журналістів.

З повагою, Президент КМАМК
Сергій Малик
+38 (050) 311 35 34
kmamk.com

Корисна інфа:

  • Слалом (швидкісне маневрування) — проїзд на майданчику, за зазначеною конусами фігурою, за мінімальний час;
  • Проїзд за Легендою — рух за спеціальною книгою-картою, яка, на відміну від професійного ралі, є таємною та видається екіпажу перед початком гонки. Задача учасників — швидко орієнтуватись, у підчас незнайомому місті, та проїхати маршрут з обов’язковим дотриманням ПДР, вклавшись у зазначений час.