У спортивному залі Чортківського державного медичного коледжу за підтримки міського голови Володимира Шматька пройшов міжобласний турнір з волейболу серед дівчат “Кубок мера міста Чорткова”. Цей захід присвячений Дню святого Миколая.

У турнірі взяли участь чотири команди: команда Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича, команда ДЮСШ №1 міста Кам’янця-Подільського, ФСК “Кристал” міста Чорткова, збірна команда ветеранів “Колосу” міста Чорткова . Мета цих змагань — підготовка збірної команди міста до ІІ туру Чемпіонату України з волейболу, тому запрошені команди по майстерності і досвіду були кваліфікованішими від наших дівчат.

Міський голова привітав учасників змагань і запевнив, що турнір стане традиційним і масштабним. До участі в ньому буде залучено якомога більше молоді. Володимир Шматько разом із начальником відділу спорту та молоді Чортківської міської ради Віктором Нагірним вручили усім учасникам турніру пам’ятні подарунки та солодощі і побажали яскравої і чесної гри.
Беззаперечним фаворитом змагань стала збірна команда Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, яка є учасником студентської ліги України. Саме вона ввійшла у фінал і стала суперником команди ФСК “Кристал”. На жаль, нашим волейболісткам не вистачило досвіду, і вони поступились суперницям з рахунком 2:1.

Нагородження команд провели начальник відділу молоді та спорту Чортківської міської ради Віктор Нагірний та головний суддя змагань Андрій Прокопів. Місця розподілились таким чином:

І місце – команда Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича;
ІІ місце – ФСК “Кристал” міста Чорткова;
ІІІ місце – команда ДЮСШ №1 міста Кам’янця-Подільського;
ІV – збірна команда ветеранів “Колосу” міста Чорткова.

Команда ФСК “Кристал” та тренерський штаб висловили слова вдячності міському голові Володимиру Шматьку за підтримку спорту у Чорткові, директору Чортківського державного медичного коледжу Любомиру Білику за надання залу для проведення змагань, працівникам кафедри фізичного виховання ЧДМК Ігору Кутрику та Віктору Цілінському за допомогу в організації і проведенні турніру, медичному персоналу та головному судді змагань Андрію Прокопіву.

Спорт Тернопільщини