І після ночі знову буде ранок,
А в душу вашу знов прийде світанок.
І після смутку радість знов засяє,
А я усім вам щастя лиш бажаю.
Наталі Стець «Щастя вам бажаю»

Щедра українська земля на талановитих та обдарованих людей. Непересічною особистістю, лауреатом всеукраїнських конкурсів естрадної пісні «Шанс 2000», «Перлини сезону», міжнародного конкурсу «На хвилях Світязя», володарки гран-прі Х всеукраїнського фестивалю «Пісенні Медобори», учасниці телепроекту «Х-фактор», голосу Тернопільщини, викладача вокалу Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. О. Барвінського є Наталія Стець, сольний благодійний концерт якої під гаслом «Щастя Вам бажаю!» днями відбувся у Районному будинку культури ім. Катерини Рубчакової. Метою концерту – підтримка хворої дитини, Віті Вербіцького.
Слова подяки линуть від п. Наталії Чорткіській міській раді, а особливо голові міста Чорткова Шматьку В. П. та Чортківській районній державній адміністрації і районній раді, зокрема начальнику відділу культури, туризму, національностей та релігії РДА Чайківській Г.З.
Якою милозвучністю, мистецьким багатством були наповненні пісні Наталії. У кожній із них – часточка душі, часточка серця і поета, і композитора. Репертуар піснярки складають не лише її авторські пісні, але й доробки поетів краю: Р. Обшарської, Р. Пахолка, П. Діденка, В. Підгурського, І. Левка. Не було б пісні, якби вірші не лягли на музику, а згодом не зазвучали під вправними пальцями концертмейстера Камаш С. Аранжування Ю. Майданика та В. Папушака надало пісням особливості, неповторності та своєрідності.
Гордістю для кожної матері є її діти, а Наталії Стець є ким гордитись. Немає нічого кращого, аніж співати разом із своїми дітьми. Мить немов зупинилась, коли на сцені співали дуетом мати і син: Наталія Стець та Віктор Сов’як, випускник Львівської музичної академії ім. М. Лисенка.
Особлива вдячність лине сьогодні продюсерській агенції «VIVO». Якою ж забарвленістю наповнились пісні завдяки танцювально-акробатичному шоу-балету «ЛюКаРа» (балетмейстер К.Гургач). Сольні номери танцюристів, акробатичні трюки наповнили концерт феєричністю та незвичністю. Щира вдячність лине сьогодні солістам-танцюристам Вікторії Новак та Назарію Слободяну (постановка «Тарзан і Джейн»), Людмилі Гургач (східні танці), Катерині Гургач (танці на полотнах).
У сольному концерті «Щастя Вам бажаю» звучали й пісні у виконанні Олександра Михайліва. Щирі слова вдячності адресує п. Наталія й ведучій дійства Лесі Кашубі. Яке було б видовище, якби не якісний звук та світло («BestSound», Любомир Кривий). Коли друзі вірні поруч, тоді легко працюється та твориться усе нове й прекрасне. «Без допомоги та підтримки хорошої подруги Тетяни Соловської багато чого б не вдалося», – як підмітила Наталія Стець.
Після концерту кошти, які були зібрані (10200 грн.), перераховано на рахунок батька дитини.
Овації у залі не стихали, ще і ще хотілось слухати її величність музику та пісні у виконанні обдарованої творчої особистості Наталії Стець. Хочеться побажати п. Наталії подальших творчих злетів, досягнення нових пісенних вершин, аншлагів на своїх концертах та звичайного жіночого і материного щастя!

Тетяна Гриндула

.

_