Чортківською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про обвинувачення жителя м.Чортків у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.186 КК України, а саме грабіж, вчинений повторно.

Встановлено, що житель м.Чортків будучи неодноразово судимим, за вчинення корисливих злочинів, на шлях виправлення та перевиховання не став, а натомість вчинив новий умисний, корисливий злочин. Так, 1.06.2018 року біля 20.30 год., з метою викрадення чужого майна, обвинувачений перебуваючи в м.Чортків по вул.Незалежності, поблизу магазину «Все для Вас», з метою таємного викрадення чужого майна зірвав із шиї потерпілого золотий ланцюжок із почепленою підвіскою зображення «Богородиці», після чого втік з місця вчинення кримінального правопорушення, чим спричинив останньому матеріальну шкоду на загальну суму 28 594 грн.
Чортківський районний суд взяв до уваги доводи сторони обвинувачення та призначив обвинуваченому покарання за вчинення ним кримінального правопорушення в виді 5 років 2 місяців позбавлення волі. На даний час обвинувачений перебуває під вартою та утримується в Чортківській УВП №26.

Прокурор Чортківської місцевої прокуратури
Р.В. Маржан