В журналі представлено поетичні добірки Валентини Грибенко, Андрія Барабаша, Станіслава Шевченка, Дмитра Маринича, Ліни Ланської, Христини Береславської і Якова Ковальця та переклади Всеволода Ткаченка класиків західноєвропейської поезії.

Подаються оповідання «Куце щастя» Тетяни Лепської, «Голос за дверима» Михася Ткача, «Одеський розіграш» Оксани Костенецької, «Старе дерево не пересаджують» Олександра Забарного, «Потоп» Юрія Бондаренка, а також фронтову згадку «Незвичайний політ» Миколи Зайця з передмовою Миколи Лелюка.

У літературознавчих студіях часопис друкує студії «Усежиттєва праця Івана Огієнка» Володимира Кузьменка та «Музичний код поезії Євгена Гребінки» Андрія Ніколаєнка. До 80-ліття від дня народження Євгена Гуцала присвячено матеріали Володимира Сапона, Олександра Забарного, Олександра Олійника та Анатолія Шкуліпи.

Українознавство представлено дослідженням Христини Ткач «Традиційні родильні звичаї та обряди українського Полісся у другій половині ХІХ — на початку ХХ століть» і Миколи Ткача «Про пам’ятники і пам’ять». Друкується спогади Дмитра Головка та Валентини Меркулової, інтерв’ю з Сергієм Дзюбою.

Нові книжки Володимира Сапона, Володимира Кузьменка, Вадима Бойка, Галимкаіра Метанова рецензують Ігор Фарина, Микола Ткач, Юрія Бондаренко та Олексій Брик.

У сторінці для малят друкується казкова поема «Це було у Дивограді» Петра Сороки.

На обкладинці часопису вміщена репродукція з картини «Чернігівська старовина» Юрія Хімича.