«Янгол з наплічника» – це поетично-музичний перфоманс про кожного з нас і наш час, а ще про найважливіше – віру в Диво. Бо саме віра в Диво наповнює духовною силою. У час болю і трансформацій як ніколи важливо любити і відчувати, що ми виборюємо себе, тож немає і не буде часу кращого, ніж тепер, щоби боротись, жити, бути щасливими і  наш переораний війною й утратами світ вивершувати добром.

«Янгол з наплічника» – це сув’язь віршованих історій, написаних великими втратами і великою любов’ю. І тому, коли ангели з камуфляжними крилами на оголених дротах нашого високовольтного сьогодення згорають, залишаються крила, залишається світло… Бо згораючи до тла, ми не завершуємось, ми – починаємо себе спочатку. Найважливіше – віра в Диво. А диво – воно насправді в кожному з нас.

Ідейно-композиційну основу перфомансу склали вірші Надії Гармазій, написані в період з 2020 року і до сьогодні. Часом легкі й невагомі, а подекуди іронічні, гранично відверті й проникливі, ці поезії звучать зримо і глибинно завдяки творчій інтерпретації композитора і виконавця Дмитра Дороша,  музика якого наповнює дійство особливою емоційною виразністю. Сила слова, помножена на силу музики і сила музики, яка часом говорить більше, ніж будь-які слова… Усе це чекає на вас 29 лютого 2024 року в Музеї мистецтв (м.Кропивницький, вул.Велика Перспективна, 60). Початок о 16:00. Вхід вільний.

Під час заходу буде відбуватися добровільний збір для благодійного фонду «Янгол життя», діяльність якого спрямована на підтримку онкохворих діток.

Довідка.

Надія Гармазій – поетеса й літературознавця, кандидатка філологічних наук, очільниця Кіровоградської обласної організації Національної спілки письменників України, засновниця креативної групи «Unicorn», артменеджерка, викладачка.

Дмитро Дорош – музикант, композитор, лідер гурту «Ichthyander Dad’s Only, Dolphin», учасник ансамблю «Єлисавет-ретро»  Кіровоградської обласної філармонії, викладач.