Cеред численних добрих справ, якими займається колектив Чортківського державного медичного коледжу, є, насамперед, турбота про студентів із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Цьогоріч серед них було і троє студентів із Донеччини.

Напередодні світлого свята Христового Воскресіння студенти отримали з любов’ю складений щедрий Великодній кошик від директора коледжу, Заслуженого лікаря України, кандидата медичних наук Любомира Білика.
Божі настанови і повчання митрофорного протоієрея УПЦ КП, настоятеля чортківської церкви Святої Покрови о. Михайла Левковича та пароха Катедрального Собору Верховних апостолів Петра і Павла Бучацької Єпархії УГКЦ, студентського капелана о. Андрія Лемчука дали змогу відчути студентам і викладачам навчального закладу, що у посейбіччі світу домінує Господь і добро.
На завершення зустрічі директор коледжу побажав усім учасникам дійства, щоб тієї миті, коли вдарять над нашою рідною Україною Великодні дзвони, воскресали у наших душах – непохитна віра, щира відданість, вічна любов та мир.