Традиційно склалось, що цикл Новорічних та Різдвяних свят розпочинається Днем св.Миколая. Найбільш очікуваним та значимим це свято є для дітей, адже вони вірять у чудотворну силу Святого Миколая і чекають від нього подарунків і здійснення своїх мрій.

Щороку приходить Миколай у кожну господу з миром і дарунками. Для малечі стає чарівною казкою, коли він невидимо з’являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці. Виростають діти – і добра казка зникає, а Миколай залишається.
Cеред численних добрих справ, якими займається колектив Чортківського державного медичного коледжу, особисто директор Л.С.Білик, є турбота про студентів із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Наслідуючи милосердя та доброчинність святого Миколая, дирекція коледжу не залишила без подарунків на свято цих студентів, які найбільше потребують батьківського плеча та материнської ласки, а також студентів коледжу з числа внутрішньо переміщених осіб, що прибули до нас на навчання з Донецької області.
Боже слово о. Володимира Гриціва (Бучацька Єпархія, УГКЦ) дало змогу відчути кожному, що все-таки у світі людському домінує Господь і добро, який через щире серце і турботливі руки керівництва коледжу, передав подарунки та солодощі.
Сльози на очах дітей говорили більше, ніж усі слова…

IMG_2767_500x333