Захід відбудеться 30 червня (п’ятниця) о 18:00 год. в приміщенні Львівської обласної бібліотеки для юнацтва (пл. Ринок, 9).

Презентація відбудеться за участю: письменниці Марії Чумарної та засновника видавництва «Апріорі» Юрія Николишина.
«Стражі» − роман-притча про шлях людської свідомості до осягнення Правди в собі. Його безіменні герої, як шахові фігури на шахівниці людських доль, відображають різноликість Істини, розмаїття поглядів на сенс життя і призначення людини в земному світі. Роман зітканий з притч, міфів, філософських розмислів мудреців різних епох.
В суголоссі з романом – «Три новели про Безсмертя»: це поезія в прозі, що розкриває таємниці трансформації світу і людської свідомості.
Марія Чумарна — українська поетеса, педагог, журналіст, громадсько-культурна діячка. Член Національної спілки письменників України. Засновниця авторської українознавчої школи. Марія Чумарна також є авторкою книг для дітей — казок, оповідок, притч і байок, об’єднаних тематикою Добра, Любові, Краси та їхнім значенням у людському житті. Кожен твір — це своєрідна мандрівка Всесвітом у пошуках Щастя, гармонії душі й тіла, єдності людини з Богом.
Вхід вільний.