Новий навчальний рік у Джуринській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів розпочався 3 вересня тепло й урочисто.

На очікуваний захід завітали голова Чортківської районної адміністрації Оксана Чайчук, заступник голови РДА Йосифа Овод, депутат обласної ради Василь Градовий, помічник народного депутата України Ігор Красовський, військовий комісар Чортківського ОМВК Леонід Підручний, голова Чортківської Спілки учасників АТО Сергій Гусак, військовослужбовці, меценати, священнослужителі, батьки та гості свята. Дійство відбувалося на шкільному подвір’ї, де лунали вітальні слова учням та педагогічному колективу від керівників району, директора та запрошених меценатів.
За підтримки депутата Верховної Ради України Олега Барни, на фасаді школи було відкрито та освячено меморіальну дошку Руслану Коцюку, колишньому учневі, випускнику цієї школи, учаснику АТО, який загинув 29 серпня 2014 року в Іловайському котлі.
Під час заходу донька загиблого Героя прочитала вірш, написаний батьком. Також згадали теплим словом Руслана Коцюка дружина, класний керівник та інші гості. Присутні вшанували пам’ять земляка хвилиною мовчання.
Після урочистостей гості свята поклали квіти та запалили поминальні свічі на могилі Героя Чортківщини, повідомляє прес-служба РДА.