8 грудня білоруський гурт Naviband презентував новий альбом «Адной Дарогай». Це четверта платівка гурту, до якої увійшло 9 треків. Усі пісні альбому написані і виконуються рідною білоруською мовою.

Послухати альбом «Адной Дарогай»: https://soundcloud.com/navi-band/sets/adnoy-darogay-2017

Відразу ж після участі в конкурсі Євробачення ми всім гуртом усамітнилися на хуторі в 300 км. від Мінська, де і була написана більша частина цього альбому – ми просто виставляли інструменти прямо посеред поля і репетирували. Записаний альбом був на студії у великого майстра своєї справи, звукорежисера гурті BRUTTO та Ляпис-98 Андрія Бобровка, – діляться солісти гурту Артем Лук’яненко та Ксенія Жук.

  • «Адной Дарогай» – живий, натуральний, світлий і дуже щирий альбом, просочений любов’ю до рідної мови, рідної землі, музики, життя і, звичайно ж, один до одного.

На весну 2018 року у групи заплановано декілька концертів в Україні, на яких вони презентуют новий альбом українським шанувальникам (а їх у групи – чимало) – у живому виконанні.

У лютому наступного року ми відправимося в тур із презентацією альбому. Обов’язково включимо до нього Україну і, крім Києва, відвідаємо ще кілька міст, яких точно – зможемо сказати трохи пізніше. Дуже хочеться, нарешті, дістатися з концертом до такого улюбленого нами Львова, – солісти гурту Артем Лук’яненко та Ксенія Жук.

І ще – важливі новини про Ксенію та Артема. За кілька днів до виходу альбому Naviband виклали в мережу красивий різдвяний кліп на нову пісню «А дзе жывеш ты?», у якому натякнули на те, що пара чекає на дитину.

Альбом «Адной Дарогай» з 8 грудня доступний на всіх цифрових майданчиках.

Завантажити трек в iTunes: http://apple.co/2BHeAEu

Завантажити трек в Google Play: http://bit.ly/2AUbGzm

Слухати в Apple Music: http://apple.co/2ABNFMp

.

foto 1

foto 2

foto 3

foto 4

foto 5