“Не адепти кремля привозили коштовності у квартири чиновників, не ФСБшники купували їм квартири чи привозили купу грошей додому, які сьогодні є задекларованими у цих… держиморд!” – так сьогоднішню заяву СБУ про начебто кремлівський план “Шатун” прокоментував ветеран АТО, керівник проекту “Армія Гідності” Тарас Костанчук. 

У програмі «Інформаційний день» на 5 каналі він заявив: «Я вважаю, що у Росії, як країни агресора та країни окупанта чимало планів по дестабілізації ситуації в нашій країні. Але ситуація, перш за все, погіршується за рахунок дій сьогоднішньої влади. Не давайте приводу, який може використати агресор проти нашої держави. Хто сьогодні підіймає тарифи? Хто винен у тому, що чимало банків збанкрутіли і вкладники залишились ні з чим? Багато людей, e тому числі – АТОшники, доведені до відчаю». 

Тарас Костанчук також наголосив, що саме дії нинішньої влади дестабілізують ситуацію в Україні: «Нам вже поперек горла всі готівки, коштовності, ексклюзивна зброя цих держиморд, що вони задекларували. E той час, коли ми – патріоти, прості українці збираємо гроші на тепловізори, вони декларують мільйони!».

Але саме ветерани АТО, на думку Тараса Костанчука, не дозволять розхитати ситуацію в країні та зроблять все можливе і неможливе, аби зберегти державність.