7 травня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся заключний гала-концерт XXXVІІІ Міжнародного фестивалю художньої творчості «Голосіївська весна – 2019». До свята долучилися факультети, навчально-наукові інститути, відокремлені підрозділи університету.

ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» відзначений дипломом І ступеня, а учасники художньої самодіяльності нагороджені дипломами різних ступенів: духовий оркестр Бережанського агротехнічного інституту – дипломом І ступеня в номінації «Академічна музика», Ігор Варчак і Ляна Рудіч (дует) – дипломом І ступеня в номінації «Естрадний вокал», народний студентський аматорський хор – дипломом ІІ ступеня в номінації «Народний вокал», танцювальний колектив «Натхнення» – дипломом ІІ ступеня в номінації «Народний танець», чоловічий квартет «Світанок» – дипломом ІІ ступеня в номінації «Академічний вокал», Михайло Міськевич – дипломом ІІ ступеня в номінації «Естрадний вокал», Тарас Більський – дипломом ІІ ступеня в номінації «Академічне читання», Михайло Скрипка – дипломом ІІІ ступеня в номінації «Естрадний вокал», Дмитро Семенчук – дипломом ІІІ ступеня в номінації «Авторська пісня», студентська театральна студія «Жар-птиця» – дипломом ІІІ ступеня в номінації «Студентський театр». Бережанський агротехнічний інститут достойно представив студент Михайло Скрипка, чудово виконавши пісню «Новий день над Україною».
Фестиваль «Голосіївська весна» – не просто яскраві й оригінальні виступи, світло софітів і нагороди. Це – плідна співпраця, виснажливі репетиції та найважливіше – дружба і взаємопідтримка студентської молоді, учасників та організаторів фестивалю. Практично з перших хвилин знайомства на репетиції, а згодом і на гала-концерті, всі учасники фестивалю згуртувалися, стали однією великою творчою командою. Активна підготовка до дійства перетворилися на справжнє свято. Учасники насолоджувалися кожною миттю, проведеною разом, у їхній пам’яті назавжди залишаться моменти, сповнені позитивних вражень.

Тетяна Бідзіля, м. Бережани.

.

gyfg

fh

uudn

hbdh