Допускаємо, що підписники нашої сторінки у фейсбуці та інших друкованих засобів масової інформації вже засумували за новинами стосовно процесу тривання 5-го Міжнародного літературного конкурсу рукописів прози «Крилатий Лев» – 2020.

Карантин не злякав ні організаторів Конкурсу, а ні цьогорічних учасників. Цього разу усіх вимог, зазначених в умовах Конкурсу, дотрималося 170 учасників зі семи країн. Чимало письменників надіслали свої рукописи, які складають одне-два оповідання. Їм прийшлося нагадати, що наш конкурс розглядає рукописи невиданих книжок. Чимало було надіслано перекладів творів з інших мов. Ми і справді  цього року взяли до розгляду переклади – лише неопублікованих творів, а не вже виданих книжок. Таким, на жаль, теж не вийде цього року взяти участь у нашому Конкурсі.

Більшість учасників цікавляться датою оголошення результатів «Крилатого Лева». Відповідаємо: цьогоріч  це буде листопад місяць і кожний твір буде прочитаний. А ще – багатьом молодим і талановитим поталанить  потрапити на сторінки часопису «Дзвін» ще далеко до оголошення результатів Конкурсу, незалежно від загальних результатів. Мова про  вересневий 9 номер, так званий «молодіжний». Переконані, що імена, які вперше з’являться на сторінках друкованого органу направду талановиті.

До слова, за вересень місяць журі опрацювало весь рукописний матеріял здобувачів перемог нашого Конкурсу, 60 з яких розглядатимуться в наступному колі прочитання журі. Отже, залишається тільки чекати від нас крилатих новин, адже журі одержиме у пошуках геніальних творів! Бажаємо  усім творчого успіху. Щасти.

Від організаційної управи – Олесь Дяк