У №311-312-313 числі у розділі ПРОЗА вийшов уривок з нового роману Оксани Луцишиної „Іван і Феба”, нове оповідання Андрія Любки „Зроби мені дитину, а потім зникни”.

Розділ УНІВЕРС друкує уривок з роману Кларісе ЛІСПЕКТОР „Час зірки” (з португальської переклав Ярослав Губарев), оповідання Ісабель АЛЬЄНДЕ „З усією належною поштивістю” (переклад з іспанської Сергія БОРЩЕВСЬКОГО), інтерв’ю з Джозефом МАКЕЛРОЄМ „Загублений геній постмодернізму” та „оповідь” Джозефа МАКЕЛРОЯ „Перед останнім роззброєнням”.

У розділі ПОЕЗІЯ друкуються нові вірші Василя ГОЛОБОРОДЬКА „Подвоєння таємного” та Бориса РУДЕНКА „Розщеплене мовчання” з циклу „Мурахи”.

Розділ УНІВЕРС містить рубрику „Хвіртка до загубленого саду” Валерії БОГУСЛАВСЬКОЇ

з розповіддю про Аврома Рейзена та його поетичною добіркою „Мова материнська”; поетичні переклади Теда Г’юза „Кровенятко” від Ірини ШУВАЛОВОЇ; „Троє американських поетів ХХ століття” від Остапа Сливинського.

 У розділі Витоки подаються матеріали Михайла СЛАБОШПИЦЬКОГО „Два листи Юрія Шереха”;  „Воєнні оповідання” та „Роздуми про культуру Окциденту” Юрія КОСАЧА з переднім словом Марка Роберта СТЕХА „Юрій Косач про війну та европейські цінності”; розвідку Богдана ЗІЛИНСЬКОГО „Автобіографія та апологія Спиридона Черкасенка 1929 року”.

Розділ ПОСТАТІ містить „Поезії” Миколи КЛОЧКА у подачі Миколи ПЛАХОТНЮКА.

У розділі SCRIPTIBLE друкуються парафраз Станіслава ВИШЕНСЬКОГО „Займенники”, матеріал Марка ПАВЛИШИНА „Костомаров, рецензенти, публіка” та спогади Богдана ЧЕПУРКА „Олег Лишега на тлі сімдесятих”.