Колаборат зі 7-ї окремої мотострілецької бригади 2-го “Армійського корпусу” окупаційних військ у стані алкогольного сп’яніння вийшов на позиції бійців ЗСУ.

Про це повідомляє Telegram-канал “Піковий туз”.

Відомо, що затриманим виявився 41-річний уродженець Донецької області Максим Кузьменков.

Чоловік раніше відбував тюремний термін на окупованій території, але був “амністований” в обмін на підписання контракту для проходження служби в лавах терористичних військ. Максим Кузьменков воював проти сил ООС також у складі 3 мотострілецького батальйону, обіймаючи посаду розвідника.

Затриманий розповів бійцям ЗСУ, що на мирній території у нього проживає старенька мати, а за час пандемії встиг зробити щеплення російською вакциною “Супутник V”.

“Ще він розповів про підняття грошового забезпечення з 16 тисяч рублів до 24 тисяч, і про те, що паралельно підняли ціни на продукти та комуналку. Знімає житло в Горлівці за 3 тисячі рублів, але бував там рідко. Грошового забезпечення не вистачало”, – йдеться у повідомленні.

У публікації також сказано, що 41-річний бойовик-розвідник одержав від окупаційного керівництва старий автомат Калашникова 73-го року випуску.