Про подію

ODARA візьме участь в особливому концерті релакс-формату 

25 вересня о 19.00 у Pochayna Event Hall пройде релакс концерт “Колискові для дорослих” за участі талановитої української співачки ODARA.

Pochayna Event Hall продовжує серію концертів в незвичайному релакс форматі. Цього разу участь у проєкті візьме ODARA (Дар’я Ковтун) – відома українська співачка, фіналістка шоу «Х-фактор». Особливістю її музичного стилю є пошук і глибина сенсів у піснях. Великий вплив на творчість артистки має творчість чоловіка — композитора і піаніста Євгена Хмари.

Мета релакс концертів – надати гостям можливість відпочити, розслабитися та насолодитися чарівною музикою, яка цього понеділка лунатиме у виконанні талановитої ODARA.

На вечері прозвучать авторські та відомі всім народні колискові пісні. Колискова для дітей – чудово і звично, а колискова для дорослих  ⁃ це повернення в центр і ядро свого життя, на перетині роду, Матері – землі, Бога і майбутніх поколінь

Зазвичай ми розглядаємо колискову, як пісню виключно для дітей, – розповідає Одара, – Ми або в дитинстві слухали як нам співали мами, бабусі, або наспівуємо своїм дітям. У колискової є магічна властивість швидко повертати нас, особливим шляхом, в ресурсний стан, в стан спокою, в стан ясності. Це певне “доколихування”. Хто не “доколисався”, кому не вистачило цієї сакральної музики в дитинстві, той зможе зараз надолужити те, чого не вистачило або було втрачено, і пережити цей глибинний досвід на перетині минулого і майбутнього зараз”. 

Особливістю цього концерту, за ідеєю співачки, стане те, що вода, як елемент, буде супроводжувати всю цю музичну сесію. Чому вода? Тому що вода – це очищення. Вода – це джерело. Люди не можуть жити без дихання, і без води. Це елементи першої необхідності. Тому вся музична сесія буде пронизана живим диханням і живою водою. 

Релакс концерт – це нагода зарядитися позитивними емоціями та отримати незабутній музичний досвід та відпочити від повсякденних проблем.

Родзинкою релакс концертів у Pochayna Event Hall є їхня концепція: присутні не сидять, а лежать у зручних позах на карематах, для повної релаксації. Або можна обрати місця на комфортних пуфах.

За бажання гостям можна прихопити з собою ковдру або плед для ще більш затишної атмосфери.

Де: Релакс концерт “Колискові для дорослих” за участі співачки ODARA

Що: 25.09.23, початок о19:00

Коли: POCHAYNA Event Hall, проспект Степана Бандери, 23, 3 поверх ТЦ GORODOK Gallery

Квитки: http://surl.li/ldkeh

•місця на пуфах – 800 грн.