Запрошуємо вас відвідати творчу зустріч із письменником і журналістом Василем Бондарем, що буде присвячена особливостям щоденникової прози.

Захід відбудеться 11 травня у Музеї мистецтв Кіровоградської обласної ради, що за адресою: вул. Велика Перспективна, 60.

Початок о 15.00.

Зустріч буде цікавою для тих, хто шанує інтелектуальні традиції та конструктивні дискусії.

Під час заходу відбудеться розмова про письменників і їхні щоденники. Разом із Василем Бондарем можна буде поміркувати, як саме і для чого митці лишають по собі щоденникові записи, якою мірою творчі люди можуть бути щирими у своїх нотатках, і якою мірою створюють їх з метою моделювання певного образу.

«У ході розмови буде висвітлено тему читацьких нотаток Василя Бондаря як, певною мірою, різновиду читацького щоденника. Будемо ставити дискусійні і навіть скабрезні питання, разом із тим дошукуючись відповідей щодо природи літературної творчості загалом. Тож згадуйте, чиї письменницькі щоденники читали ви, чи ведете щось на зразок власного щоденника і чому», – зазначають організатори.

Подія відбувається за ініціативи Кіровоградської обласної організації Національної спілки письменників України та за підтримки Музею мистецтв у рамках проєкту «Літературна вітальня».