Вже неодноразово Ви відгукувалися на наші прохання розмістити на інтернет-ресурсах банери із інформацією щодо телефону довіри та гарячої лінії УСБУ. Ми цінуємо Вашу допомогу й підтримку та дякуємо за них.

Найближчим часом у нашій області відбудеться велика кількість публічних заходів, як релігійного, так і світського характеру. Значна кількість місць масового перебування громадян обумовлює підвищений рівень загрози ймовірного вчинення зловмисниками різноманітних провокацій та посягань.

Відтак, з метою своєчасного виявлення, перевірки та нейтралізації підозрілих предметів та осіб, які можуть потратити в поле зору наших краян, просимо Вас повторно розмістити на сайтах графічні банери із цілодобовим номером телефону довіри Управління СБУ в Тернопільській області.
До банера пропонуємо прикріпити посилання офіційної сторінки УСБУ, на яку громадяни теж зможуть надсилати повідомлення із інформацією щодо передумов та фактів правопорушень у сфері державної безпеки – https://www.facebook.com/SSU.Ternopil/

З вдячністю за розуміння і підтримку,

сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю

УСБУ в Тернопільській області 

ВЕЛИКИЙ