Лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко наполягає, що українці виграли від обрання президентом США Дональда Трампа, а от корумпована українська влада – програла.

На своєму фейсбуці політик прокоментував останні новини з Білого дому: «Корумпована українська влада, безумовно, програла від перемоги Дональда Трампа, як, зрештою, програла б від перемоги Гілларі Клінтон, а український народ однозначно виграв. Нове американське керівництво підтримуватиме український народ, а не стару корумповану українську владу».
Колишній генконсул у Вашингтоні зауважив, що передвиборча політична риторика відходить в минуле, натомість починає працювати державна система США. На думку лідера Руху «Справедливість», Україна не буде полишена напризволяще перед російською агресією і внутрішнім ворогом – корупцією.
Валентин Наливайченко зауважив, що поважає американську демократію, чесні і прозорі вибори та привітав вибір американського народу і обрання президентом США Дональда Трампа. «Поважаючи те, що відбувається за океаном, маємо діяти самі! Як свідчить практика останнього періоду, щастя українців в їхніх руках. Українці самотужки зупинили ворога, як і власними силами та на вольових якостях вигнали банду Януковича», – заявив політик.