У відео на пісню «Сенс» від гурту Андрія Антоненка Riffmaster знялися відомі музиканти, актори, журналісти, режисери та громадські діячі, які усвідомлюють, що свобода кожного з нас сьогодні під загрозою і кожного з нас сьогодні можуть звинуватити у скоєнні злочину.

Але всі ми хочемо  жити у сильній правовій державі, де закон, право на захист і презумпція невинуватості є базовими цінностями. В епоху постправди правда повинна бути під захистом. У сучасних умовах приховати правду неможливо. Але захистити її складно, особливо коли зацікавлені в її приховуванні керують правосуддям. Захистити правду і покарати справжніх злочинців – це і є СЕНС!

Дивитися відео: https://www.youtube.com/watch?v=980vSyozDLg&feature=youtu.be

 

Над кліпом працювали:

Re:Evolution film

Режисер/оператор: Олена Божко

Монтаж: Віктор Придувалов, Олесандр Кулак

Постпродакшн: mental dRive studio

Адміністрування: Соня Сотник #НаШапку

12 грудня 2019  року поліція затримала так званих «підозрюваних» у вбивстві журналіста Павла Шеремета. Це військовий медик Яна Дугар, лікарка та волонтерка  Юлія Кузьменко і музикант, учасник АТО на Сході України й діючий сержант ССО ЗСУ Андрій «Riffmaster» Антоненко. Докази, які представили на скандальному брифінгу очільники поліції та слідчі, не переконали громадськість у причетності Андрія, Юлі та Яни до резонансного вбивства відомого журналіста.

Незважаючи на переконливі аргументи та незаперечні факти від  захисту, Юлію та Андрія взяли під варту і тримають у слідчому ізоляторі, а Яну — під домашнім арештом.

І до сьогодні:

  • не надано ЖОДНОГО доказу причетності Андрія, Юлі та Яни до злочину проти Павла Шеремета. У суді оперують тільки  ефемерними припущеннями;
  • грубо порушені право людини на захист;
  • адвокати й досі не допущені до матеріалів справи, які, начебто, є у “слідства”…

Під загрозою Презумпція невинуватості  — засаднича стаття цивілізованого правосуддя. Сьогодні в Україні, європейській країні, порушуються основи європейської демократії.  Сьогодні кожен громадянин України під загрозою. Сьогодні вбивцею можуть оголосити саме тебе.

У кліпі знімалися: Віталій Кириченко, Сашко Положинський, Олег Собчук, Соня Сотник, Анастасія «Стасік» Шевченко, Віктор Придувалов, В’ячеслав Пілунський, Олександр «Фоззі» Сидоренко, Сергій Кузін, Женя Галич, Ахтем Сеітаблаєв, Борис Таршис, Катерина Степанкова, Володимир Балух, Євген Степаненко, Світлана Орліченко, Андрій Яценко (Diezel), Олександр  Ярмола, Дмитро Шуров, Ашот Арушанов, Юрій Юрченко («Юркеш»), Юрій Макаров, Антон Слєпаков, Олена Божко, Євген Кібець, Римма Зюбіна, Сергій Танчинець, Олексій Зволинський, Олексій Курбаков (Льолік), Вікторія Ягич, Іван Леньо, Дмитро Сазонов, Леся Литвинова, Анатолій Вексклярський, Лариса Руснак,Олег Фагот Михайлюта, Сергій Мартинюк, Валерій Ананьєв, Олександр Гагаєв.